Groepen

Onze school telt op dit moment 8 groepen.

Struisvogels
In deze groep zitten kinderen van 4 jaar. Dit is vergelijkbaar met groep 1 van een reguliere basisschool. De leerkracht is Evelyn Dijks.

Stokstaartjes
In deze groep zitten kinderen van 5 en 6. Dit is vergelijkbaar met groep 2 van een reguliere basisschool. De leerkrachten zijn Brenda Römgens en Marja de Rooij.

Schildpadden
In deze groep zitten kinderen die korter dan een half jaar in Nederland zijn. Ze hebben een leeftijd van 6, 7, 8 en 9 jaar. Dit is vergelijkbaar met groep 3, 4 en 5 van een reguliere basisschool. De leerkracht is Aida Ahmetovic.

Wasberen
In deze groep zitten kinderen die langer dan een half jaar in Nederland zijn. Ze hebben een leeftijd van 6 en 7 jaar. Dit is vergelijkbaar met groep 3 en 4 van een reguliere basisschool. De leerkracht is Sanne Sloen.

Kangoeroes
In deze groep zitten kinderen die korter dan een half jaar in Nederland zijn. Ze hebben een leeftijd van 10, 11 en 12 jaar. Dit is vergelijkbaar met groep 6, 7 en 8 van een reguliere basisschool. De leerkracht is Nicky Aarts.

Panda’s
In deze groep zitten kinderen die korter dan een half jaar in Nederland zijn. Ze hebben een leeftijd van 10, 11 en 12 jaar. Dit is vergelijkbaar met groep 6, 7 en 8 van een reguliere basisschool. De leerkrachten is Margo Vos.

Pinguïns
In deze groep zitten kinderen die langer dan een half jaar in Nederland zijn. Ze hebben een leeftijd van 10, 11 en 12 jaar. Dit is vergelijkbaar met groep 6, 7 en 8 van een reguliere basisschool. De leerkrachten zijn Denise Loijens en Ellen Donners.

Tijgers
In deze groep zitten kinderen die langer dan een half jaar in Nederland zijn. Ze hebben een leeftijd van 11 en 12 jaar. Dit is vergelijkbaar met groep 7 en 8 van een reguliere basisschool. De leerkracht is Iris Koekelkoren – Brouns.