De Giraffen

Welkom bij de Giraffen.

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar.

Ze gaan na de onderwijsperiode bij ons op school naar groep 2 of 3 van een basisschool.

De Pinguïns

Welkom bij de Pinguïns.

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 8, 9 en 10 jaar.

Ze gaan na de onderwijsperiode bij ons op school naar groep 5 of 6 van een basisschool.

De Panda's

Welkom bij de Panda's.

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 10, 11 en 12 jaar.

Ze gaan na ongeveer 20 weken onderwijs bij ons op school door naar de groep van de Tijgers.

De Schildpadden

Welkom bij de Schildpadden.

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 6, 7 en 8 jaar.

Ze gaan na ongeveer 20 weken onderwijs bij ons op school door naar de groep van de Wasberen of de Pinguïns.

De Stokstaartjes

Welkom bij de Stokstaartjes.

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar die worden voorbereid op het onderwijs van groep 3.

Ze gaan na ongeveer 20 weken onderwijs bij ons op school door naar de groep van de Wasberen of na 40 weken onderwijs bij ons op school naar groep 3 van een basisschool.

De Tijgers

Welkom bij de Tijgers.

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 10, 11 en 12 jaar.

Ze gaan na de onderwijsperiode bij ons op school naar groep 7 van een basisschool of naar een middelbare school.

De Wasberen

Welkom bij de Wasberen.

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 7 en 8 jaar.

Ze gaan na de onderwijsperiode bij ons op school naar groep 4 of 5 van een basisschool.

De Flamingo's

Welkom bij de Flamingo's

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 4 jaar.

Ze gaan na de onderwijsperiode op onze school naar groep 1 of 2 van een basisschool.

De Ijsberen

Welkom bij de groep van de IJsberen!

In deze groep zitten kinderen in de leeftijd van 8, 9 en 10 jaar.

Ze gaan na ongeveer 20 weken onderwijs bij ons op school door naar de groep van de Pinguïns.